Despre noi

     Magazinul INGENIO JOC vine pe piața jucăriilor din România cu o viziune nouă în promovarea jucăriilor educative și creative.

     Pe măsură ce veți examina magazinul nostru, s-ar putea să nu găsiți câte ceva. De fapt, dacă sunteți obișnuiți cu selecția de jucării pe care le găsiți în cele mai multe magazine de jucării, puteți găsi o mulțime de elemente lipsă. Absente sunt jucăriile violente, licențiate, jucării confecționate ieftin care sfârșesc în coșul de gunoi la scurt timp după ce au fost cumpărate. Dar, ceea ce veți găsi în schimb sunt jucării de calitate, jucării cu final deschis (open-ended), jocuri și cadouri care oferă divertisment și educație.

-   Alegem cu atenție cele mai bune jucării din întreaga lume.
-   Noi vă oferim suport gratuit prin experții noștri în jucării, înainte și după vânzare.

-   Avem stoc propriu pentru toate produsele pe care le vindem.

    Dar mai mult decât orice, suntem încă un business mic, de familie și suntem mândri de abilitatea și capacitatea noastră de a oferi servicii excepționale pentru fiecare client. Sperăm să vă numărați printre clienții noștri mulțumiți în curând!

Începând cu noiembrie 2017 suntem importatori și distribuitori unici în Romania pentru jucăriile din lemn  marca Tooky Toy.

Toate jucăriile marca Tooky Toy  sunt fabricate ecologic. Acestea întrunesc și, în cele mai multe cazuri depășesc, cele mai stricte standarde internaționale de siguranță a jucăriilor.

Jucăriile Tooky Toys sunt construite pentru a inspira joaca, învățarea și explorarea lumii în care trăim. Fiecare produs este conceput pentru a dezvolta si îmbunătăți abilitățile copiilor.

Tooky Toy este alternativa creative a jucăriilor tradiționale din lemn pe care le iubiți!