Smart Games Fluturasii

Cod: SG 495

482 vizualizări

Brand: SmartGames
Material: Plastic
Abilități: Motrice, Logice, Concentrație, Percepție vizuală, De rezolvare a problemelor, Îndemânare
Piese: 8
Varsta minima: 6 ani

Intinde-ti aripile...si lasa-ti imaginatia sa zboare! Poti sa-ti folosesti inteligenta astfel incat sa creezi fluturi frumosi din piese aleatorii? Jocul este un puzzle glisant, unic si amuzant, ce cuprinde 48 de provocari, de la simplu la expert. Este un joc compact, perfect adapt pentru calatorii ce include un spatiu de depozitare pentru piesele de puzzle si brosura cu provocari.

Instructiuni de utilizare:

1. Pentru a configura jocul, pune cele 8 piese de puzzle pe tabla de joc, asa cum este indicat in provocarea aleasa. Fiecare piesa de puzzle are doua fete: pe o fata este ilustrat un fluturas, iar cealalta fata este goala. Incepe prin a pune mai intai piesele cu fluturasi, asa cum este indicat. Toate celelalte piese care sunt goale pot fi intoarse si folosite acolo unde este nevoie, dupa cum este indicat.

2. Gliseaza piesele puzzle pentru a crea fluturi simetrici si intregi. Piesele de puzzle nu pot fi ridicate pentru a le pune in alta parte. Toate piesele trebuie sa ramana pe tabla de joc si pot fi mutate doar prin glisare.

3. Ai gasit solutia jocului atunci cand toti fluturii din provocare sunt completi si intregi. Nu sunt permisi fluturii creati pe jumatate, aproape de marginile jocului.

  " scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/VsV7nxkRpV8" width="560">

  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
  70.00 RON
  Preţurile afişate conţin TVA.

  Preţul este per bucată

  Stoc epuizat

  Produse vizualizate recent