Politica de confidențialitate

S.C.EDENDALE SRL-D  respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind confidențialitatea datelor cu caracter personal și modul în care sunt utilizate acestea și  Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare. Ne asumam  responsabilitatea de a nu înstrăina sau a face publică către terți baza de date a site-ului www.ingeniojoc.ro. Aceste date pot fi transmise numai organelor abilitate și doar conform legislației in vigoare.  Scopul colectării și utilizării datelor de către S.C.EDENDALE SRL-D  este de a permite utilizatorului accesul la funcțiile site-ului și desfășurarea activității de comerț electronic.

Prezentul document, Politica de confidențialitate, este parte a Termenii și condițiile.

Accesând și navigând pe  www.ingeniojoc.ro, acceptați, de facto Termenii si condițiile de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta politică de confidențialitate și cu termenii si condițiile de utilizare, vă rugăm să părăsiți acest Site web.

Colectarea datelor personale și folosirea lor.

S.C.EDENDALE SRL-D  colectează și primește datele dumneavoastră personale doar in momentul  in care dvs. doriți sa faceți o comanda și vă creați un cont  pe site-ul nostru.

Completarea de către dumneavoastră a formularelor din site echivalează cu acceptarea necondiționată ca datele pe care ni le furnizați să fie incluse în baza noastră de date și cu utilizarea și stocarea lor de către www.ingeniojoc.ro pentru desfășurarea activităților de prelucrare și livrare a comenzilor, de gestiune economico-financiară, de marketing și publicitate, statistice, precum și pentru serviciile de comunicații electronice (prin email, SMS sau telefon).

Informațiile care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, fiind tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către www.ingeniojoc.ro în următoarele scopuri:

  • prelucrarea și expedierea comenzilor de produse: 
  • informarea utilizatorilor / clienților cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon și prin mesaje transmise prin e-mail și SMS;
  • facturarea produselor;
  • efectuarea de studii de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor;

Putem transmite datele dumneavoastră  personale către alte companii sau persoane   doar atunci când:

  1. Avem acordul dumneavoastră de a oferi datele .
  2. Este necesar de a transmite datele către companii cu care  avem contracte  pentru  furnizarea bunurilor către dumneavoastră.
  3. In cazul  când suntem obligați legal de a răspunde unor cereri ale autoritarilor (citații, ordine ale instanțelor de judecata, alte  cereri ale autoritarilor legitime)

S.C.EDENDALE SRL-D  primește  informații privind paginile accesate in cadrul site-ului nostru si IP-ul de pe care este vizitat. Site-ul www.ingeniojoc.ro poate utiliza cookies, stocând temporar date cu caracter personal in următoarele scopuri:
                 • Securizarea accesului pe site.
                 • O funcționare  mai buna a site-ului .

Editarea și ștergerea datelor despre dumneavoastră.

Va oferim  oricând  posibilitatea de a edita Informațiile din contul dumneavoastră.  Puteți solicita de asemenea  ștergerea datelor dumneavoastră din baza de date S.C. S.C.EDENDALE SRL-D  printr-un email  trimis către noi la adresa contact@ingeniojoc.ro.

Conditii de modificare a politicii de confidențialitate

S.C.EDENDALE SRL-D  își rezerva dreptul de a face  modificări in politica de confidențialitate. În cazul că vom face careva modificări, iar acestea vor duce la schimbări  esențiale de tratare a datelor dvs., vom posta aceste modificări printr-un anunț cât mai vizibil pe site-ul nostru.