Termenii și condițiile – S.C. Edendale SRL-D

Folosirea site-ului www.ingeniojoc.ro, pentru vizualizarea produselor și plasarea unei comenzi implica acceptarea următorilor termeni și condiții de utilizare.

Site-ul www.ingeniojoc.ro este operat de S.C. EDENDALE SRL-D, în calitate de autor, proprietar şi administrator.

S.C. EDENDALE SRL-D este societate cu răspundere limitată care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în or. Brașov,  Aleea Magnoliei 16, Bloc 101, Scara A, et.1, ap.6, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/1532/2016, cod unic de înregistrare 36349703, număr de telefon 0780851515 și adresă de e-mail: contact@ingeniojoc.ro.

1. Noțiuni generale
Termenii și condițiile determină care sunt condițiile în care orice persoana (ulterior denumit “Utilizator”) poate vizita sau accesa site-ul www.ingeniojoc.ro (ulterior denumit “Site”). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site. 

S.C. EDENDALE SRL-D își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe site . Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor și Condiţiilor înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima accesare.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați  la numărul de telefon 0756088860 sau la adresa de email contact@ingeniojoc.ro

2. Disponibilitate și preț produse.
Produsele și ofertele de pe site sunt disponibile în limita stocului, iar prețurile sunt actualizate zilnic. Disponibilitatea produselor este afișata în timp real, de aceea ea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.
Termenele de livrare variază  între 1 și 2 zile lucrătoare de la momentul confirmării comenzii. Rareori perioada de livrare poate depăși 2 zile lucrătoare, cu excepția cazurilor de forță majoră. Prin forță majoră se înțeleg și fenomene meteorologice speciale care fac imposibila livrarea produselor.

3.Garanție.

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, în ambalaj de la producător. S.C.EDENDALE SRL-D oferă garanțiile oferite de către producători și conform legislației în vigoare.

4. Returnarea produselor

S.C.EDENDALE SRL-D, conform OUG 34/2014 oferă cumpărătorilor posibilitatea de a returna produsele fără careva justificări, pe un termen de 14 zile din momentul intrării in posesie al bunurilor. In astfel de cazuri comparatorul  va suporta următoarele cheltuieli:

       1. Cheltuielile de retur.

Cheltuielile de retur după caz pot include: cheltuieli de transportare și costul diminuării valorii bunurilor returnate (daca se constata o diminuare ca rezultat al utilizării și/sau manipulării bunurilor).

      2. Cheltuielile de transport suportate de către companie pentru livrarea produsului.Acestea se vor scădea din suma care va fi restituită ca urmare a returului.

Nu se pot returna produsele folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

La returnarea produselor vă rugăm sa le ambalați corespunzător și sa anexați copiile documentelor de primire. Înainte de a face returul produselor vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: contact@ingeniojoc.ro  sau la numărul de telefon: 0756088860 pentru a vă expedia formularul de retur care trebuie obligatoriul completat.

După perioada de 14 zile, în cazul depistării unor defecte ascunse vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@ingeniojoc.ro, pentru a vă înlocui sau schimba produsul cu altul. În cazul când înlocuirea sau schimbarea nu este posibila într-o perioada rațională de maxim 15 zile (conform legislației in vigoare), vă vom returna banii achitați. În acest caz suma va fi achitată integral fără deducerea altor cheltuieli.          

S.C.EDENDALE SRL-D î-și rezervă dreptul de a nu mai lucra cu clienții ce se comportă neadecvat (limbaj agresiv, cuvinte obscene, etc.) sau au comenzi refuzate fără motive întemeiate.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
S.C.EDENDALE SRL-D va administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile de efectuarea comenzilor și emiterea facturilor  datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. S.C.EDENDALE SRL-D respecta dreptul la confidențialitatea datelor fiecărei persoane care accesează site-ul www.ingeniojoc.ro și nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, nu face publice datele furnizate de clienții săi.

          Putem transmite datele dumneavoastră personale către alte companii sau persoane doar atunci când:

  1. Avem acordul dumneavoastră de a oferi datele.
  2. Este necesar de a transmite datele către companii cu care avem contracte pentru  furnizarea bunurilor către dumneavoastră.
  3. In cazul când suntem obligați legal de a răspunde unor cereri ale autorităților (citații, ordine ale instanțelor de judecata, alte  cereri ale autorităților legitime)

S.C.EDENDALE SRL-D  primește  informații privind paginile accesate în cadrul site-ului nostru și IP-ul de pe care este vizitat. Site-ul www.ingeniojoc.ro poate utiliza cookies, stocând temporar date cu caracter personal in următoarele scopuri:
                 •  Securizarea accesului pe site.
                 • O funcționare mai buna a site-ului .

În cazul în care ați selectat modalitatea de plata online cu card bancar veți fi redirecționat în momentul efectuării plății pe o pagina securizata a procesatorului de plați online, iar site-ul www.ingeniojoc.ro  nu va solicita și nu va stoca niciodată datele referitoare la cardul dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. În cazul în care vă modificați, utilizând formularele de pe site datele personale furnizate deja către www.ingenijoc.ro și există Comenzi în derulare, comenzile existente  își păstrează datele de la momentul efectuării Comenzii, iar livrarea Produselor se va face fără a se lua in calcul noile date.

S.C. EDENDALE SRL-D nu vă solicită, prin niciun mijloc de comunicare (telefon, e-mail, etc..) informații personale, parole, etc. În cazul în care dumneavoastră divulgați astfel de date către terți, aceștia poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile lor. În astfel de cazuri, S.C. EDENDALE SRL-D nu va fi responsabilă pentru niciun prejudiciu.

6. Drepturi de autor
Conținutul site-ului www.ingeniojoc.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum și materialele ce fac obiectul comunicărilor prin email - aparține S.C. EDENDALE SRL-D  și terților săi (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor și cea a drepturilor de proprietate intelectuala și industrială. Utilizarea sau reproducerea oricăror elemente din cele enumerate mai sus, fără acordul scris prealabil al S.C. EDENDALE SRL-D, se pedepsește conform legilor in vigoare.
S.C. EDENDALE SRL-D  respectă dreptul la proprietatea intelectuala a terților, în cazul în care credeți ca site-ul conține informații ce încalcă vreun drept aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vă rugăm sa ne contactați la adresa de email: contact@ingeniojoc.ro.

7. Limitarea raspunderii

Eventualele litigii între partile contractante vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi dedus spre soluționare instanței judecătorești competente din Municipiul BRAȘOV.
S.C. EDENDALE SRL-D  nu iși asumă obligația și nu garantează implicit, pentru conținutul de pe Site sau pentru conținutul oferit de Utilizatorii Site-ului. Depunem toate eforturile pentru a asigura corectitudinea și încrederea în Site. Încercăm să corectăm erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. EDENDALE SRL-D nu este responsabilă pentru necorespunderi, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate pe site.